voordeelkaart


1
.    Als vaste (web)klant van modeoutlet,  spaar je automatisch bonuspunten, indien je in ons klantenbestand staat geregistreerd met de benodigde N.A.W.-gegevens.

2
.    Per aankoop ontvang je 1 bonuspunt per € 1,00 aan gekochte artikelen: dit wordt direct geregistreerd onder jouw klantgegevens. Uw punten saldo kunt u controleren in de webshop door rechtsboven op de website in te loggen en te kijken bij gegevens wijzigen. Hier staat ook uw persoonlijke waardebon vermeld. In de winkels staat het saldo op de kassabon. 

3
  Om uw waardebon in te leveren in de webshop, moet u eerst inloggen met uw e-mail adres en wachtwoord. Als u bent ingelogd, kunt u in de kassa uw waardebon selecteren. Mocht uw waardebon niet verschijnen dan heeft u waarschijnlijk meerdere accounts bij ons. U kunt dan bellen met de webshop (0229-270723) om deze samen te voegen.

4
.    De waardebonnen worden ook per post verzonden, kunt u niet wachten en u wilt de waardebon in de winkel inleveren. Dan kunt u uw waardebon opzoeken in de kassa van de webwinkel. Lukt dit niet, dan kunnen ze in de winkels uw waardebon opzoeken. 

5.   
Elke 100 bonuspunten vertegenwoordigt een waarde van € 5,-. 2 Keer per jaar ontvang je een waardebon die de waarde vertegenwoordigt van het aantal door jou gespaarde bonuspunten, mits deze waarde boven de € 5,- uitkomt. (Voorbeeld: bij 150 bonuspunten ontvang je een cheque van € 7,50)

6
.    Bonuspunten zijn tussentijds niet inwisselbaar, óók niet tegen contanten.

7.
    Waardebonnen kunnen worden ingeleverd binnen 3 maanden na uitgifte en verliezen daarna hun waarde. De waardebon kan alleen in de webshop van Bagoes en in de winkels in Hoorn en Alkmaar worden ingeleverd, bij een minimale besteding van € 60,-. De waardebonnen zijn niet inwisselbaar op afgeprijsde artikelen en acties! Bij ten onrechte ingeleverde cheques en of kortingen kunnen we een bijbetaling vragen of de order annuleren. 

8.    Aan het Bagoes/Modeoutlet Bonusspaarsysteem zijn verder geen rechten te ontlenen.
ModeOutlet is de online winkel voor voordelige grote maten dameskleding vanaf maat 40. Naast de goedkope kleding hebben we een ruim aanbod in  laarzen wijde schacht. ModeOutlet houd regelmatig een magazijn uitverkoop kijk voor data's en locaties hier. Voor grote maten jurken, grote maten broeken, grote maten jeans, grote maten blazers en jasjes, grote maten blouses, grote maten bolero's, grote maten jassen, grote maten leggings, grote maten lingerie, grote maten rokken, grote maten shirts, grote maten singlets, grote maten truien, grote maten tunieken en grote maten vesten.