Paprika

Paprika

Paprika is in Belgie een winkelketen die grote maten mode verkoopt.

Voor de kleding maakt Paprika gebruik van mooie stoffen van een goede kwaliteit. De maatvoering van Paprika gaat van maat 42 t/m maat 56. Nog enkele restanten van het merk Paprika verkrijgbaar. Nog niet op de webshop. Niet voor de normale Paprika prijs, maar de lage mode outlet prijzen.

Te koop gevraagd restanten van het merk Yoek. Heeft u restanten van Paprika en wilt u die verkopen dan nemen we die graag over. Stuur een email met het aantal stuks en de prijs naar info@modeoutlet.nl.
ModeOutlet is de online winkel voor voordelige grote maten dameskleding vanaf maat 40. Naast de goedkope kleding hebben we een ruim aanbod in  laarzen wijde schacht. ModeOutlet houd regelmatig een magazijn uitverkoop kijk voor data's en locaties hier. Voor grote maten jurken, grote maten broeken, grote maten jeans, grote maten blazers en jasjes, grote maten blouses, grote maten bolero's, grote maten jassen, grote maten leggings, grote maten lingerie, grote maten rokken, grote maten shirts, grote maten singlets, grote maten truien, grote maten tunieken en grote maten vesten.